Abonnement Altijd Vrij IJsselmond

15-09-2022
Het abonnement Altijd Vrij IJsselmond (jaar en maand) is vervangen door RRReis Altijd Vrij. Met RRReis Altijd Vrij kun je (behalve in IJsselmond) ook reizen met de RRReis bussen in Midden Overijssel en Noord Veluwe.

Meer reismogelijkheden

Met RRReis Altijd Vrij kun je gewoon gebruik blijven maken van de OV Regio IJsselmond bussen in Noordwest Overijssel en in Flevoland (in Lelystad uitsluitend geldig op de lijnen 140, 145 en 148; in Almere uitsluitend op de lijnen 159 en 160).
Maar het abonnement RRReis Altijd Vrij is ook geldig in de RRReis bussen die in Midden Overijssel en Noord Veluwe rijden. En, het is nog voordeliger ook! Tot het moment waarop wij de verkoop in onze webshop hebben ingeregeld linken we je door naar de website van rrreis.nl.

Heb je nu een Altijd Vrij IJsselmond jaar of maand? Met dat abonnement kun je gewoon gebruik blijven maken van de OV Regio IJsselmond bussen in Flevoland en Noordwest Overijssel tot het moment waarop je abonnement verloopt.

Door de tariefwijziging van 1 juli 2022 zijn reizigers die een IJsselmond Altijd Vrij jaar abonnement hebben gekocht met ingangsdatum 1 juli 2022 of later wel duurder uit. De provincie Flevoland gaat deze reizigers daarvoor compenseren. In het najaar ontvang je een brief daarover van Connexxion.

Deze compensatie geldt alleen voor reizigers die een IJsselmond Altijd Vrij Jaar abonnement hebben met ingangsdatum 1 juli 2022 of later.