Ook tijdens de avondklok blijft het OV beschikbaar voor essentiële reizen.

Nieuwe dienstregeling

18-02-2020
De dienstregeling voor OV Regio IJsselmond wijzigt 13 december vrijwel niet. Op deze pagina lees je wat er wel verandert.  

Nieuw in 2021

In Zwolle wijzigt de route van lijn 70 om de bereikbaarheid van het centrum te verbeteren. Vanaf het busstation rijdt lijn 70 dan de route Willemskade, Emmawijk, Burg. Van Roijensingel,Groot Wezenland, Luttenbergstraat, Wethouder Alferinkweg en Leo Majorlaan v.v. Nabij de Eekwal komt een halte voor het centrum.

Lijn 160 Almere-Eemhof-Zeewolde v.v. stopt weer bij de halte Almere Hout Stichtsekant, de werkzaamheden daar zijn gereed.

Lijn 625 Zeewolde-Amersfoort v.v. stopt in Zeewolde voortaan ook bij de halte Slingerpad.

Vakantiedienstregeling

De bussen van OV Regio IJsselmond rijden sinds 20 december 2020 de vakantiedienstregeling. Scholierenlijnen met 600-serie lijnnummers rijden dan niet (behoudens enkele uitzonderingen, zie hieronder), op sommige lijnen rijden er minder bussen in de spitsuren.

In principe geldt de vakantiedienstregeling in ieder geval tot en met 27 februari 2021. Voor eindexamenleerlingen en praktijkonderwijs rijden de volgende scholierenlijnen wel (deze rijden echter niet in de voorjaarsvakantie van 21 februari t/m 27 februari):
  • Lijn 663 Lelystad - Kampen GSG Pieter Zandt v.v.
  • Lijn 674 Hoogeveen/Staphorst - Kampen GSG Pieter Zandt v.v.
  • Lijn 679 Vollenhove - Meppel v.v.
  • Lijn 681 Urk - Emmeloord/Nagele - Kampen GSG Pieter Zandt v.v.

Buurtbus lijn 506 Wilsum – Hattem v.v. rijdt tot nadere aankondiging niet.