1 juni vervalt vrij reisrecht Oekraïense vluchtelingen // On June 1, free travel rights for Ukrainian refugees will expire // Право безкоштовного проїзду для українських біженців закінчується 1 червня >>

Informatie over abonnementen

Vanwege de corona-maatregelen maken minder mensen gebruik van het OV. Daardoor komen er bij ons vragen binnen over het vroegtijdig of tussentijds opzeggen van abonnementen en andere reisproducten. We hebben de verschillende mogelijkheden per reisproduct voor je op een rij gezet.
Let op: Op zakelijke abonnementen zijn andere voorwaarden van toepassing dan hieronder omschreven. Zie de voorwaarden in het zakelijke contract voor meer informatie.

Jaarabonnement

Je kunt je jaarabonnement maandelijks stopzetten via dit formulier. De stopzetting is mogelijk vanaf de eerstvolgende maand en afhankelijk van de ingangsdatum. Let op! Je verliest dan wel de 2 vrije maanden aan het einde van de looptijd van je abonnement.

Je krijgt van ons een bericht wanneer je abonnement is stopgezet. Je moet nog wel even naar de automaat om de stopzetting op te halen. Pas dan is je abonnement daadwerkelijk stopgezet en wordt het restitutiebedrag bepaald.

Maandabonnement

Een maandabonnement kun je alleen voortijdig beëindigen tot en met de 2e dag van de geldigheid van het abonnement. Maak gebruik van dit formulier.

Productvoorwaarden

Verdere details over jouw specifieke abonnement of kortingskaart vind je in de productvoorwaarden.

Kom je er niet uit?

Onze Klantenservice helpt je graag verder.