Gratis reizen voor Oekraïense vluchtelingen // Free travel for Ukrainian refugees // Безкоштовний проїзд українським біженцям >>

We gaan weer de goede kant op!

We gaan weer de goede kant op!

Op woensdag 19 mei heeft het demissionair kabinet de coronamaatregelen versoepeld. Het advies om het ov alleen te gebruiken voor noodzakelijke reizen is daarmee vervallen. Iedereen is weer welkom! Lekker shoppen, een dagje uit, familiebezoek, het mag weer. En daarbij is het openbaar vervoer natuurlijk een onmisbare schakel. We zorgen voor een makkelijke start van een dagje uit en brengen je na afloop ook graag weer veilig naar huis. Zo helpen we om Nederland weer stukje bij beetje open te stellen. Zien we je snel terug?

Connexxion staat voor je klaar

Of je nu op vakantie gaat, een zonnig terrasje pakt of een dagje pretpark voor de boeg hebt, onze medewerkers staan voor je klaar. We brengen je graag snel, verantwoord en comfortabel van A naar B. Mogen we je snel weer welkom heten in één van onze voertuigen?

Net als in andere openbare ruimtes, geldt ook in het ov nog de mondkapjesplicht. Ook wordt geadviseerd om (spits)drukte te vermijden. Tip: plan je reis via onze mobiele app en maak gebruik van de drukte-indicator! Zo heb je direct inzicht in de voorspelde drukte op alle momenten van de dag.