Over OV Regio IJsselmond

Elke dag brengen we mensen op hun bestemming. We willen reizen zo aangenaam mogelijk maken. Voor mens en milieu. In regio IJsselmond is er OV Regio IJsselmond. Verzorgd door Connexxion in opdracht van de Provincie Overijssel.

Klantgericht

OV Regio IJsselmond verzorgt het openbaar vervoer voor een groot deel van de provincie Flevoland en het noordwestelijke deel van Overijssel. Met 65 bussen rijden wij vanuit diverse kernen naar Emmeloord, Harderwijk, Kampen, Lelystad en Zwolle. We brengen dagelijks scholieren en studenten naar hun onderwijsinstelling. En natuurlijk staan we ook graag klaar voor forenzen.

Sociaal

De chauffeurs spelen een centrale rol in onze dienstverlening. Zij zorgen voor een veilige en comfortabele reis, voor stiptheid en service. Onze chauffeurs zijn ook het directe aanspreekpunt voor de reizigers.

Betrouwbaar

Op diverse lijnen rijden wij ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. En bieden dan een alternatief voor de auto. Bijvoorbeeld na een gezellig avondje uit in Zwolle, een etentje of een bioscoopfilm in Lelystad of Harderwijk.

Maak kennis met Transdev

Mobiliteitsbedrijf Transdev is actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

Duurzaamheid

Koploper in zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Kom bij ons werken

We zoeken regelmatig mensen uit verschillende vakgebieden en disciplines. Bekijk onze vacatures.