Het is voor Ovregioijsselmond van groot belang om zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens van onze reizigers. In dit privacy statement lees je hoe wij persoonsgegevens verwerken en waarvoor wij ze gebruiken.

Ovregioijsselmond verwerkt persoonsgegevens op drie gronden:

• Uitvoering van de overeenkomst;
• Gerechtvaardigd (bedrijfs)belang;
• of voor de gevallen waarin u toestemming geeft.

Soms is het voor het goed uitvoeren van de dienstverlening nodig dat Ovregioijsselmond jouw persoonsgegevens opvraagt. Wanneer deze gegevens niet beschikbaar zijn, dan kan Ovregioijsselmond de dienstverlening wellicht niet goed uitvoeren.

Wanneer en waarvoor verwerkt Ovregioijsselmond uw persoonsgegevens?

• Voor de uitvoering van onze dienstverlening en de financiële afwikkeling hiervan
• Wanneer je contact heeft met Ovregioijsselmond via telefoon, mail, chat, apps, social media of website
• Om je te informeren over (nieuwe) producten en/of diensten van Ovregioijsselmond
• Voor (interne) analyses
• Wanneer je toestemming hebt gegeven voor nieuwsbrief en/of speciale aanbiedingen 
• Voor het afhandelen en terugbezorgen van gevonden voorwerpen
• Voor het behandelen van vragen en klachten

Hoe lang bewaart Ovregioijsselmond uw gegevens?

Ovregioijsselmond bewaart jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk en nooit langer dan wettelijk is toegestaan. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Wat zijn uw rechten?

Je hebt het recht op inzage in je eigen persoonsgegevens. Dat kan onder andere via ‘Mijn Ovregioijsselmond’. Wanneer gegevens onjuist zijn, dan kun je deze laten corrigeren. Ook heb je recht op gegevensoverdracht. Dat betekent dat je de gegevens die Connexxion verwerkt aan een andere partij kunt laten overdragen. Wil je je gegevens bij Ovregioijsselmond laten verwijderen? Dat is mogelijk vanaf het moment dat je geen (financiële) verplichtingen meer hebt bij Ovregioijsselmond.

Wijzigingen

Connexxion behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement.

Wij adviseren je om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn. Indien Connexxion een belangrijke wijziging doorvoert in de manier waarop we uw persoonsgegevens verwerken, dan zullen wij dit kenbaar maken via website(s) en nieuwsbrieven.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over dit privacy statement of een klacht over de wijze waarop Connexxion persoonsgegevens verwerkt, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Hier kun je ook terecht met vragen over de (mogelijke) verwerking, aanpassing, aanvulling of verwijdering van uw gegevens.
 

Connexxion Openbaar Vervoer N.V. / Connexxion Taxi Services

• Telefonisch: 0900 – 09 87
• Email: privacy@connexxion.nl

Wanneer je van mening bent dat Ovregioijsselmond niet juist heeft gehandeld naar aanleiding van uw opmerking of klacht, dan kun je bij de Autoriteit Persoonsgegevens een melding achterlaten via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

De complete uitgebreide versie van dit privacy statement vind je hier
 


Terug Home