Heeft u in de periode 1 juli 2017 – 9 december 2017 een Altijd Vrij IJsselmond jaarabonnement aangeschaft? Dan is deze informatie voor u van belang!


Gebleken is dat het abonnement dat in deze periode is aangeschaft niet in het OV-chipkaart systeem zit van de Keolis trein Kampen-Zwolle v.v. en ook niet van de bussen van Keolis waar dit abonnement geldig is (stadsdienst Zwolle en buslijnen 29, 40 en 668 in Zwolle). Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen. Tot die tijd geldt er een overgangsregeling:

  • Vrijdag 26 januari 2018 is dit product opgenomen in het OV-chipkaart systeem van de Keolis trein Kampen-Zwolle v.v. en kunt u in- en uitchecken zonder dat er geld wordt afgeschreven. Tot 26 januari checkt u op deze trein NIET in maar toont u de zichtkaart aan het controlepersoneel. Met behulp van de barcode op deze zichtkaart kunt u in Zwolle ook de poortjes door.
  • Op een nog nader te bepalen datum in maart 2018 is het product ook opgenomen in het OV-chipkaart systeem van de Keolis bussen in Zwolle (stadsdienst en de lijnen 29, 40 en 668). Tot die tijd checkt u NIET in maar toont u de zichtkaart aan de chauffeur en aan controlepersoneel. Zodra de exacte datum bekend is waarop dit abonnement ook in het OV-chipkaart systeem van de bus is opgenomen, laten wij u dit weten.

Heeft u een Altijd Vrij IJsselmond abonnement gekocht op 10 december 2017 of later? Dan kunt u zowel in de trein Kampen-Zwolle v.v. en in de bussen in Zwolle gewoon in- en uitchecken, er wordt dan geen saldo afgeschreven.

Terug Home