Syntus Overijssel, OV Regio IJsselmond en de Vechtdallijnen starten een spaaractie voor alle kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Kids sparen voor een Fidget spinner en maken kans op avontuurlijke cadeaus!

Kidsactie

Met de spaaractie sparen kinderen tijdens  bus- en treinritjes stickers en stempels tot ze een volle spaarkaart hebben. Ze stappen in de bus en trein met hun Kidsactie spaarkaart. Bij elke OV-rit ontvangen ze van de buschauffeur of treinconducteur een sticker of stempel voor op hun spaarkaart. Na 5 ritten hebben ze al een volle spaarkaart en ontvangen ze een Fidget Spinner
cadeau.

Kans op leuke prijzen

Naast de fidget spinner maken de kids ook kans op leuke prijzen. Onder de inzendingen worden er jaarabonnementen van de Okki en Quest Junior verloot. De hoofdprijzen zijn toegangskaarten voor Wildlands Adventure Zoo Emmen, Dinoland Zwolle en Avontura Dronten. Zo kun je met het hele gezin nog eens op avontuur. Kinderen die willen sparen voor een Spinner en kans willen maken op de Kidsactieprijzen kunnen hun spaarkaarten snel en eenvoudig downloaden op www.ervaarhetov.nl/kidsactie. De actie loopt tot en met oktober 2017.

Download hier de kids spaarkaart!

Terug Home