Met de Meermanskaart reis je met maximaal zes personen een hele dag met de bus in bijna heel Oost-Nederland. Geldig bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en OV Regio IJsselmond.

Met het gezin op pad

De Meermanskaart is te koop bij de buschauffeur voor € 17,50 (tarief 2019). Op de kaart kunnen maximaal zes personen een hele dag reizen: twee volwassenen en vier kinderen van vier tot en met elf jaar. 

Onbeperkt overstappen

Met de Meermanskaart kun je onbeperkt overstappen. De kaart is in het gebied geldig bij alle vervoerders. Dus een gezin uit Nijmegen kan zo bijvoorbeeld probleemloos met de bus naar Zwolle, Lelystad of de Achterhoek.

 

De Meermanskaart is te koop bij de buschauffeur. Je hebt geen OV-chipkaart nodig. Iedereen kan er dus mee reizen. In de zomermaanden juli en augustus de hele dag. In de andere maanden op werkdagen alleen na 09.00 uur (daluren).

Kenmerken

  • Geldig voor maximaal zes personen: 2 volwassenen en vier kinderen (4 t/m 11 jaar)
  • Geldig in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere)
  • Niet geldig op Arriva stadsdienst Lelystad 
  • Je kunt onbeperkt overstappen met een geldige Meermanskaart. De kaart is geldig op de dag van afstempeling. In de zomer (juli en augustus) de hele dag geldig. In de andere maanden op werkdagen alleen na 9.00 uur
  • Niet geldig in treinen of regiotaxi's
     
Meer informatie vind je op www.meermanskaart.nl

Terug Home